Madsbyparken

Foto: Destination Trekantområdet – VisitFredericia

grønne-områder-madsbyparken

Foto: VisitFredericia

21_702_440.jpg

Foto: VisitFredericia

21_701_440.jpg

Besøg Madsbyparken: Fredericias særlige natur- og aktivitetsområde

Madsbyparken byder på et væld af oplevelser for hele familien! Det store parkområde rummer nemlig ikke kun Madsby Legepark, men også fantastiske naturområder, et væld af idræts- og aktivitetsmuligheder og spændende historie.

Legepark, Miniby og Idrætscenter midt i naturen

Madsbyparken er et stort grønt område på over 80 hektar beliggende centralt i Fredericia, som rummer en række forskellige områder og tilbud.

I Madsbyparken finder I:

 • Madsby Legepark
 • Den Historiske Miniby
 • Grønne områder med vandrestier, og aktivitetspladser
 • FIC - Fredericia Idrætscenter

Madsby Legepark - gratis udendørs legeland for hele familien

I Madsby Legepark er der timevis af sjov for både store og små. Tag familien med og besøg den gratis legepark, hvor I kan prøve de forskellige legepladser, besøge dyrene i minizoo og meget, meget mere!

Læs mere om Madsby Legepark, en af Danmarks største gratis legeparker, her!

Med Madsbytoget til Den Historiske Miniby

Fra Madsby Legepark kører Madsbyparkens helt eget lille tog kaldet Madsbytoget. Madsbytoget tager jer med på tur rundt i hele Madsbyparken, så I får set hele det spændende område. Toget har to stop: Afgangspunkt i Madsby Legepark, hvor togturen også ender, og et stop undervejs ved Den Historiske Miniby, hvor I kan stå af og gå på opdagelse.

I Den Historiske Miniby kan I opleve en kopi af Fredericia anno 1849 i størrelsesforholdet 1:10. Læs meget mere om Minibyen her!

NYHED: Entré til Minibyen inkluderet i togbilletten

Som noget nyt er entré til Minibyen inkluderet i togbilletten til Madsbytoget, så I nemt kan gøre et stop undervejs på togturen. Når I er færdige med at udforske Minibyen, kan I hoppe på næste togafgang og køre med retur til Madsby Legepark.

Shelter, MTB og vandreruter: Outdoor aktiviteter i Madsbyparken

En stor del af Madsbyparkens areal er grønne områder med både skov, eng og søer. Her er både skabt plads til græssende dyr, rekreative oaser, fodboldbaner, løbestier og vandreruter og andre outdoor aktiviteter.

Madsbyparkens shelterplads

Madsbyparken har fx sin helt egen shelterplads med fire shelters, bålplads og toiletfaciliteter, som kun kan benyttes af shelterbrugerne. Læs mere om Madsbyparkens shelterplads og booking her!

MTB: Mountainbike-, aktivitets- og paraspor i Madsbyparken

I Madsbyparken findes også Danmarks første kombinerede mountainbike-, aktivitets- og paraspor. Sporet er 2,3 km langt, og kan altså benyttes både af MTB men også af løbende og gående under hensyntagen.

Sporet er samtidig det første i Danmark, som er indrettet til para-MTB, så handicappede og bevægelseshæmmede kan bruge sporet med tilpassede cykler.

Ved siden af sporet ligger en teknik-zone. Her er det ikke tilladt at gå og løbe. 

Find meget mere information om det særlige MTB-spor her!

Lysløjpen - Oplyst løbe- og vandrerute rundt i Madsbyparken

Lysløjpen er Madsbyparkens helt egen oplyste løbesti, som er 2,8 km lang og anlagt som et loop. Ruten er en del af GoRun-konceptet og derfor markeret med GoRunskilte undervejs.

Se et kort over ruten her!

Fredericia Idrætscenter 

Den sidste del af Madsbyparken er Fredericia Idrætscenter, også kaldet FIC. Fredericia Idrætscenter rummer faciliteter til et væld af sportsgrene, en professionel håndboldhal, et fodboldstation, fitnesscenter, bowlingcenter, padelbaner og Fredericia Svømmehal og Tropiske Badeland.

Find mere information om Fredericia Idrætcenters faciliteter og booking på deres hjemmeside!

Aktiviteter i Madsbyparken med Det Grønne Fredericia

Det Grønne Fredericia afholder jævnligt et væld af spændende udflugter og aktiviteter i Madsbyparken. Kom med ud og oplev naturområdets skønne natur og særlige planteliv.

Se oversigt over Det Grønne Fredericias events og book billet her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram

#madsbyparken #visitfredericia

Hoteller i nærheden af Madsbyparken

 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  0,62 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  12,34 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  19,39 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  19,45 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  21,48 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Tyrstrup Kro

  29,17 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Jørgensens Hotel

  32,81 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Frederik VI's Hotel

  37,11 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Hotel Svanen Billund

  41,46 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Refborg Hotel Billund

  42,55 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund