Svinø Kirke

Foto: Visit Sydsjælland & Møn

Svinø Kirke

Foto: Visit Sydsjælland & Møn

Svinø Kirke

Foto: Visit Sydsjælland & Møn

Svinø Kirke

Svinø Kirke er bygget i 1900 som følge af et stærkt ønske fra den lokale befolkning på Svinø. Svinø blev dog aldrig udskilt fra Køng Sogn som et selvstændigt kirkesogn, men er et kirkedistrikt beliggende i Køng Sogn. I Svinø Kirkes våbenhus findes fremlagt brochure om kirken.

Desuden findes brochure om Svinø Mindelund, der er beliggende umiddelbart nord for Svinø Kirke. Her blev der i løbet af 2. Verdenskrig begravet 108 allierede flyvere, der styrtede ned over det sydlige Sjælland, Møn, Lolland og Falster, samt de omkransende farvande.

De 46 amerikanske flyvere er i 1948 opgravet og genbegravet dels i Belgien, Holland og Luxembourg og for nogles vedkommende hjemført til USA.
Tilbage ligger 62 britiske flyvere fra forskellige Commonwealth-lande.
Mindelunden tilses og administreres af Commonwealth Wargraves Commision.

Hvert år d. 4. maj holdes en storstilet mindehøjtidelighed i Svinø Kirke og Mindelund med repræsentanter fra de landes ambassader, der har døde begravet i Svinø Mindelund, samt med overflyvning v. Flyvevåbnet.

Hoteller i nærheden af Svinø Kirke

 • Det Nye Bandholm Badehotel

  34,75 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Falster

  37,72 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Taastrup Park Hotel

  69,84 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Tornøes Hotel

  78,91 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Absalon Hotel

  80,88 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  80,9 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  81,06 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  81,31 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  82,45 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  84,47 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel