Teddy Bear Art Museum - Unikt bamse museum i Billund

Foto: Teddy Bear Art Museum

Teddy Bear Art Museum - Billede af Bamser

Foto: Teddy Bear Art Museum

Teddy Bear Art Museum - Bamse

Foto: Teddy Bear Art Museum

Teddy Bear Art Museum- Bamser ved porcelæn

Teddy Bear Art Museum har hjemme i LEGO familiens tidligere private hjem i centrum af Billund. Museet er en arkitektonisk perle fra 1959 på 776 m2 og er i dag hjem for over 1.200 bamser.

Nyd besøget i bamsernes univers og oplev, at bamser ikke kun er legetøj men også kunst.

Museet har mange forskellige udstillinger, der viser bamsers charme og store forskellighed. 
 

 • Bliv klogere på bamsernes historie
 • 2019 Specialudstillingen ”STEIFF – fra nålepude til plysbamser” viser 200 bamser, tøjdyr, værktøj og andre genstande fra den verdenskendte tyske legetøjsproducent STEIFFs arkiver, ting der aldrig er blevet vist i Danmark og hvoraf nogle er over hundrede år gamle
 • VanderBear udstillingen – verdens største private samling af dem charmerende bamsefamilie
 • Alfonzo – verdens mest berømte røde STEIFF Bamse, som var ejet af prinsesse Xenia hvis mor var en dansk prinsesse og faderen, efterkommer af Zar Nicolai I af Rusland
 • Nyd også udstillingerne med Kunstnerbamser og Tableau udstillingen og lad dig begejstre af de mange fine detaljer
 • I Ediths stue er der fine små dukker, en komplet juleskesamling og familiens dåbskjole

 

I den lyse og hyggelige Bamsecafé kan du nyde en god kop kaffe eller te, frisk bagværk og en let frokost. Fra caféen har du udsigt og adgang til caféens terrasse med den romantiske rosen- og stenbedshave.

I Bamsebutikken kan du finde forskellige bamseting og i Bamsemagerbutikken har vi alt hvad du skal bruge til at sy en bamse.

 

Museet er omgivet af en fortryllende parklignende have på 10.512 m2  - en sand oase midt i Billund. Haven er åben for gæster i museets åbningstid. Nyd en dejlig gåtur og alle de dejlige blomster og træer i haven.

Der er kun 1 minuts gang til LEGO House, 1,3 km til Legoland, 1,8 km til Lalandia, 3,8 km til Billund Airport og 24 km til Givskud Zoo. Der er ca. 75 km til Vesterhavet og 316 km til Skagens Bamsemuseum.

Hoteller i nærheden af Teddy Bear Art Museum - Unikt bamse museum i Billund

 • Refborg Hotel Billund

  0,25 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Hotel Svanen Billund

  1,19 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Hotel Hedemarken

  10,02 km

  Tættere på Jyllands hjerte kommer du næppe: Hotellet ligger ved gode golfbaner, LEGOLAND®, Givskud Zoo, har en skøn å i baghaven med laks, og moderne faciliteter, der matcher både den erhvervsrejsende og weekendparret på tur. Du vil opleve kvalitet i højsædet.

  Læs mere : Hotel Hedemarken
 • Hotel Hovborg Kro

  17,76 km

  Hotel Hovborg Kro er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad. Der har været kro her i mindst 250 år, og det stråtækte stuehus, der blev opført i 1790, er pietetsfuldt bevaret. Uden at ødelægge atmosfæren er det lykkedes at ”indbygge” de moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på.

  Læs mere : Hotel Hovborg Kro
 • Sdr.Omme Kro

  18,12 km

  Sdr. Omme Kro er en levende og moderne kro i det centrale Jylland. Her oplever du ægte hygge og personlig service. Kroen har siden 1780 haft kongeligt privilegium. Kroen ligger i skønne omgivelser og med Omme Å i den smukke krohave. Kroen er ideel for besøg i LEGOLAND og Givskud Zoo, men også for en golfferie.

  Læs mere : Sdr.Omme Kro
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  26,41 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  28,63 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Hotel Vejleford

  40,89 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejleford
 • Bechs Hotel

  41,94 km

  Bechs Hotel i hjertet af Tarm er et af Vestjyllands rigtig gode spisesteder, og navnlig de mange vestjyske fiskeretter er populære. Lige uden for døren finder du både Skjern Å og Ringkøbing Fjord – og dermed fine muligheder for lystfiskeri, dejlige vandreture, badning og fuglekiggeri.

  Læs mere : Bechs Hotel
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  42,05 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel