Tinkerdal Besøgssted

Tinkerdal Besøgssted

Viborgvej 290

7500 Holstebro

Foto: Destination Nordvestkysten

Tinkerdal Besøgssted

Foto: Destination Nordvestkysten

Tinkerdal Besøgssted

Foto: Destination Nordvestkysten

Tinkerdal Besøgssted

Besøgsstedet er et udendørs naturrum eller indfaldsport til skoven, hvor der er forskellige faciliteter, der skal gøre det nemmere at få frisk luft, motion, rekreation, naturoplevelser og socialt samvær.

Faciliteterne henvender sig til alle aldersgrupper lige fra børn til unge, voksne og ældre. 
 
Tinkerdal rummer rummer en skovlegeplads for de mindste, en GetMoving-motionsbane for børn og voksne, et madpakke-hus for mindre grupper, en grillhytte for større grupper, en shelterborg til overnatning, borde, bænke og bålpladser.

Tag på troldejagt i skoven

Prøv om du kan finde den sovende kæmpestore trold, VildEmil, som sover et sted mellem træerne. Hvis du lover ikke at vække ham, må du gerne klatre rundt på ham.

Find vej

Tinkerdal Besøgssted ligger mellem 2 p-pladser. Mod syd ligger en mindre p-plads ved Tinkerdalsvej, og mod nord findes en større p-plads på rute 16 med offentlige toiletter. Denne p-plads fungerer også som et slags ”trail-center” – et punkt, hvorfra der udgår afmærkede vandre- og cykelruter.  
 
Her kan du starte på en ca. 30 km lang cykeltur, der bringer dig rundt i hele den 2357 ha store, statsejede Feldborg Nørreskov, d.v.s. både Borbjerg-, Sevel- og Nordre Feldborg Plantager.

Du også følge en vandrerute, der blandt andet bringer dig forbi opholdsarealet med borde, bænke og bålplads ved Hogager Dam. Der er en lille p-plads ved Hornstrupvej. 

Hunde er også velkomne 

Nord for Rute 16 findes desuden en større hundeskov med fitnessredskaber for hunde.

Hoteller i nærheden af Tinkerdal Besøgssted

 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  15,87 km

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Royal - SDH Partner Hotel
 • Grand Hotel Struer

  19,64 km

  Grand Hotel Struer er et moderne hotel, som vogter de gamle dyder, og gæsten er naturligt i centrum. Hotellet ligger midt i Struer ved gågade og Limfjordens største marina og er et godt udgangspunkt, når det spændende Limfjordsland skal udforskes. Der er kun 35 km til det brusende Vesterhav.

  Læs mere : Grand Hotel Struer
 • Aiden, Herning - SDH Partner Hotel

  27,12 km

  Hotel Aiden byder velkommen til dem, der kan lide at rejse enkelt og afslappet. Hotellet leverer den optimale kombination af værdi og komfort, der opfylder nutidens rejsendes forventninger. Hotellet arbejder stærkt på at være i front blandt overnatningsvirksomheder med teknologiske løsninger.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Aiden, Herning - SDH Partner Hotel
 • Herning City Hotel

  29,6 km

  Herning City Hotel ligger perfekt for dig, der vil aflægge ”hedens hovedstad” Herning et besøg – uanset om formålet er for at holde fri fra hverdagen i et par dage, at besøge en udstilling på byens spændende kunstmuseer eller få en dejlig madoplevelse på den kendte Brdr. Price restaurant.

  Læs mere : Herning City Hotel
 • Hotel Eyde - SDH Partner Hotel

  29,71 km

  Hotel Eyde er et unikt hotel med en rig historie, der går helt tilbage til 1839. Kvalitet er det afgørende element hos os, og vi stræber altid efter at skabe den bedste madoplevelse ved at lave alt fra bunden. Hotellet er placeret centralt og bekvemmeligt i Herning, og du har derfor indre by som udgangspunkt.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Eyde - SDH Partner Hotel
 • Tambohus Kro & Badehotel

  31,46 km

  Tambohus Kro & Badehotel ligger på Thyholm lige ned til Limfjorden i et sandt naturparadis med en sjælden fred og ro. Her har den ligget siden år 1842, men er løbende blevet restaureret og udvidet uden at det er gået ud over hyggen og den traditionelle kroatmosfære. Ideel til cykelferie, fisketure og vandreture.

  Læs mere : Tambohus Kro & Badehotel
 • Palads Hotel Viborg

  33,67 km

  Palads Hotel Viborg er placeret midt i centrum af Viborg lige ved byens hyggelige og charmerende gågade og få minutter til togstation.

  Læs mere : Palads Hotel Viborg
 • Hotel Pinenhus

  38,62 km

  Nyd den smukkeste udsigt, når du bor på Hotel Pinenhus. I haven kan du prøve minigolfbanen, og middagen kan du nyde i panorama restauranten. Om aftenen er der mulighed for et spil pool, mens du nyder en aftendrik. Gå en tur i de skønne naturomgivelser og dyp fødderne i vandet.

  Læs mere : Hotel Pinenhus
 • Sallingsund Færgekro

  39,68 km

  Sallingsund Færgekro er smukt beliggende ved det storslåede naturområde Legind Bjerge direkte ned til Limfjorden, kun 1,5 km fra Jesperhus Blomsterpark og kun 5 km fra Nykøbing centrum. De fleste af kroens værelser har terrasse/balkon med udsigt over fjorden. Kroen er kendt for sit køkken og et meget stort vinudbud.

  Læs mere : Sallingsund Færgekro
 • Hotel Thinggaard

  48,1 km

  Glæd dig til en fantastisk oplevelse ved Thy med et dejligt ophold og en guidet tur i Nationalpark Thy, hvor du oplever parken til fods med en kendt guide. Der er 3 forskellige guideture i det særprægede klitlandskab, som alle indeholder noget forskelligt, og turen du kommer på, afhænger af datoen for opholdet.

  Læs mere : Hotel Thinggaard