Krondyr ved Sandersvig Camping & Tropeland

Foto: Sandersvig Camping & Tropeland

Krondyr Sandersvig 1 (1)

Foto: Sandersvig Camping & Tropeland

Krondyr Sandersvig 4 (4)

Foto: Sandersvig Camping & Tropeland

Krondyr Sandersvig 3 (3)

500 m fra pladsen ved Sandersvig Camping & Tropeland findes der en hjortehave på ca. 8-9 hektar, hvor krondyrene trives i bedste velgående, med to bakker og 2 dale at bevæge sig rundt i. Hver dag i højsæsonen og fredag og lørdag i for- og eftersæson bliver krondyrene fodret med lidt mundgodt. Alle gæster er velkomne til at være med og se dyrene på nært hold. Der er også muligt at stille spørgsmål om dyrene til campingchefen, Johannes Holst.

Selvom man ikke er gæst på campingpladsen kan man også nyde synet af de mange krondyr - Den store indhegning er åben ud mod Espagersvej, og alle kan komme forbi og følge med i de forskellige sæsoner hos krondyrene.

I området kan du også besøge den skønne og lange Sandersvig Strand, der strækker sig lidt over en kilometer langs kysten med flere badebroer og blåt flag.

På selve Sandersvig Camping & Tropeland er der også masser af aktiviteter; Legepladser, hoppepuder og naturligvis det store, indendørs vandland med stort varmt bassin, rutsjebane, sauna og boblebad.

Hoteller i nærheden af Krondyr ved Sandersvig Camping & Tropeland

 • Tyrstrup Kro

  10,67 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  25,67 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  27,79 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Rode-Kro

  34,79 km

  Hotel Røde-Kro er et familiedrevet hotel, som ligger centralt, tæt ved storbyen Aabenraa. Der sættes stor  fokus på hygge og den gode stemning, men med en professionel tilgang. Placeringen giver mulighed for at man kan gå nogle smukke ture. Her er blandt andet Gendarmstien langs kysten eller den smukke Søgård Skov.

  Læs mere : Hotel Rode-Kro
 • Gram Slotskro

  36,73 km

  I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slotskro. Her kan du rigtig mærke historiens vingesus. Den fantastiske placering ved Gram Sø og Gram Slot, er de perfekte rammer for et afslappet ophold med god mad baseret på årstidens friske råvarer. I dag er det 4. generation af familien Schrøder, som driver kroen.

  Læs mere : Gram Slotskro
 • Agerskov Kro

  39,06 km

  Midt i Sønderjylland ligger Agerskov Kro og Hotel. De gamle bygninger er moderniseret med respekt for den oprindelige stemning og atmosfære. Kroen er udvidet med store tiltalende værelser. Kromanden selv står i køkkenet med sin stab af kokke, og her fremstilles retter, der tilfredsstiller selv den mest forvente gane.

  Læs mere : Agerskov Kro
 • Hotel Vejlefjord

  39,78 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Frederik VI's Hotel

  40,78 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Brobyværk Kro

  41,52 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  41,9 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel