Madpakkehus ved Jels Voldsted

Gå i historiens spor

Smukt og sønært ligger dette madpakkehus/bålhytte i Rødding Præsteskov mellem Rødding og Skodborg. Rødding Præsteskov er en typisk blandingsskov med primært løvtræer, der ikke bliver tusse-gamle, fordi jorden er ret fugtig i området. Det forklarer også de mange og dybe grøfter. 

Bålhytten ligger i en lysning mellem høje træer og lige ved parkeringspladsen. Der er plads til ca. 20 personer ved bordene under taget. Bordene står fast. 

Faciliteter: bålsted med grillrist, du skal selv have brænde eller kul med hjemmefra. Der er mulighed for køb af dagligvarer flere steder i Rødding, som der er ca. 1,5 km til. Der er muldtoilet i skoven bag ved. 

Du skal parkere på p-pladsen, som du kører ind til ad skovvejen, der går fra Skodborgvej - lige over for den skiltede hundeskov.  Det er gratis at benytte madpakkehuset/bålhytten og bålhytten kan ikke bookes, og er tilgængelig for alle. Vi håber derfor, at alle brugere finder ud af at dele pladsen. Og at I efterlader den i samme gode stand, som I kom til. 

Præsteskoven rummer varieret skov, små vandløb og et afmærket stiforløb.

 

Opdateret af:
VisitVejen turisme@udviklingvejen.dk
VisitVejen

  • Madpakkehus ved Jels Voldsted
  • Koldingvej 2
    6630 Rødding
  • Tlf. (+45)