Mød vilde dyr i Skærup Zoo. Med Be Happy Pass

Foto: Jonas Schou

Se søde aber i Skærup Zoo

Foto: Jonas Schou

To piger snakker med en ged i Skærup Zoo

Foto: Jonas Schou

Smuk jaguar-hun viser tænder

Her får hele familien vilde dyreoplevelser
Kom helt tæt på legesyge aber, farlige rovdyr og søde dyreunger. Udforsk legepladsen.

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Er du fra 3-12 år, så husk dit Be Happy Pass. Med det får du en gratis ponyridetur i skoleferier, weekender og på helligdage og en pose godbidder til de dyr, der må fodres.

Om Skærup Zoo
I Skærup Zoo kan du besøge den sjældne hueabe, de fascinerede jaguarer og Danmarks eneste takinere, som er en gede-antilope fra den østlige del af Himalaya. Vi har mange dyrarter, som ikke findes i andre zoologiske haver i Danmark. Derfor er en dag i SKærup Zoo en fed oplevelse for hele familien.

Nyd den specielle stemning
Skærup Zoo er en familievirksomhed, som er bygget op omkring den gamle bondegård, Kobbelvang. Den er gradvis blevet udbygget og består i dag af mange forskelllige anlæg. Familien gør alt med hjertet og brænder for at bevare den specielle stemning, der altid har været i haven.

  

© Skærup Zoo. Foto: Jonas Schou

En oplevelse med dyrene i fokus
Fordi hjertet bestemmer, er Skærup Zoo heller ikke bare en samling dyr. Den zoologiske have er med til at bevare de truede dyrearter og formidle viden om naturen og de dyr, der er i haven.

  

© Skærup Zoo. Foto: Jonas Schou

Kom og nyd en hel zoo-dag
Ha´ det også sjovt på legepladsen. Spis jeres madpakke eller maden fra vores kiosk på et af vores hyggelige spisesteder. Og nu vi er ved mad, så husk, at får og geder gerne må fodres, så længe I bruger det specialfoder, der sælges i kiosken.

Brug dit Be Happy Pass og få verden bedste familieferie
Tag passet med på tur rundt i området. Så finder du de bedste oplevelser til børn. Mange af attraktionerne har også et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2024 The LEGO Group. All rights reserved

Hoteller i nærheden af Mød vilde dyr i Skærup Zoo. Med Be Happy Pass

 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  8,38 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  9,45 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  10,89 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  11,82 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Jørgensens Hotel

  29,59 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Svanen Billund

  30,41 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Refborg Hotel Billund

  31,54 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Tyrstrup Kro

  32,01 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  32,98 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Hotel Hovborg Kro

  41,09 km

  Hotel Hovborg Kro er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad. Der har været kro her i mindst 250 år, og det stråtækte stuehus, der blev opført i 1790, er pietetsfuldt bevaret. Uden at ødelægge atmosfæren er det lykkedes at ”indbygge” de moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på.

  Læs mere : Hotel Hovborg Kro