Mød vilde dyr i Skærup Zoo. Med Be Happy Pass

Gå i historiens spor

Her får hele familien vilde dyreoplevelser
Kom helt tæt på legesyge aber, farlige rovdyr og søde dyreunger. Udforsk legepladsen.

Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
Er du fra 3-12 år, så husk dit Be Happy Pass. Med det får du en gratis ponyridetur i skoleferier, weekender og på helligdage og en pose godbidder til de dyr, der må fodres. Og selvfølgelig også dit Adventure Badge.

Om Skærup Zoo
I Skærup Zoo kan du besøge den sjældne hueabe, de fascinerede jaguarer og Danmarks eneste takinere, som er en gede-antilope fra den østlige del af Himalaya. Vi har mange dyrarter, som ikke findes i andre zoologiske haver i Danmark. Derfor er en dag i SKærup Zoo en fed oplevelse for hele familien.

Nyd den specielle stemning
Skærup Zoo er en familievirksomhed, som er bygget op omkring den gamle bondegård, Kobbelvang. Den er gradvis blevet udbygget og består i dag af mange forskelllige anlæg. Familien gør alt med hjertet og brænder for at bevare den specielle stemning, der altid har været i haven.

  

© Skærup Zoo. Foto: Jonas Schou

En oplevelse med dyrene i fokus
Fordi hjertet bestemmer, er Skærup Zoo heller ikke bare en samling dyr. Den zoologiske have er med til at bevare de truede dyrearter og formidle viden om naturen og de dyr, der er i haven.

  

© Skærup Zoo. Foto: Jonas Schou

Kom og nyd en hel zoo-dag
Ha´ det også sjovt på legepladsen. Spis jeres madpakke eller maden fra vores kiosk på et af vores hyggelige spisesteder. Og nu vi er ved mad, så husk, at får og geder gerne må fodres, så længe I bruger det specialfoder, der sælges i kiosken.

Her får du et gratis Be Happy Pass
Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

 

Få seje Adventure Badges til jeres pas
Tag passet med ud til de steder, du finder i passet. Vis det, når I kommer frem, og få jeres badge. Mange steder har endda et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2023 The LEGO Group. All rights reserved

Opdateret af:
Destination Trekantområdet info@tdto.dk
Destination Trekantområdet