Hotel Trapped - Escape Room - Et af de bedste i Europa og det bedste i Danmark

Foto: Hotel Trapped

Hotel Trapped _ Escape room

Foto: Hotel Trapped

Hotel Trapped _ Escape room

Foto: Hotel Trapped

Hotel Trapped _ Escape room

Hotelejeren og hans Frue vil byde jer pænt velkommen til Hotel Trapped i 1929 og vise jer ind på jeres Hotelværelse. Hvis I har booket Værelse 7, vil I blive vist ind i det eksklusive Værelse, med en overflod af spændende opgaver. Her skal I løse gåder og mysterier for at få nøglen til friheden… Men hvor er udgangen??? Værelse 7 byder på mange overraskelser og sjove udfordringer og sammen med de mange flotte detaljer og effekter, vil I på Værelse 7 få en helt igennem fantastisk oplevelse, uanset og det er første gang I prøver et Escape Room eller om I har prøvet andre før.

Vælger I at besøge Værelse 13, vil I blive vist ind på det Værelse, hvor Den Store Brand startede i 1919. Her har Mefisto overtaget magten og han holder nu også den lille pige Alice fanget. Hjælp den stakkels pige ved at løse de mange ondskabsfulde gåder i Værelset og bryd ud til det gamle sindssygehospital, hvor I skal finde vejen til Mefistos kammer, for at besejrer ham og hans ondskab. Værelse 13 bliver kaldt et sandt mesterværk og Hotel Trapped har med dette Værelse, sat en ny standart for, hvad der er muligt i et Escape Room.

Sidst men bestemt ikke mindst, kan Hotel Trapped fra sommeren 2022 byde jer velkommen til det helt nye Escape Room, Det Gamle Tivoli, hvor I som Hotellets fornemme gæster, får lov at underholde jer med en pose mønter. Men mystikken venter på jer derinde og sender jer igennem en uforglemmelig og eventyrlig rejse fyldt med spændende gåder og overraskende udfordringer, inden I måske finder vejen ud.

Hoteller i nærheden af Hotel Trapped - Escape Room - Et af de bedste i Europa og det bedste i Danmark

 • Tyrstrup Kro

  16,05 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  18,42 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  22,99 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Hedegaarden

  25,27 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Hotel Vejlefjord

  27,36 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Svanen Billund

  32,57 km

  Hotel Svanen i Billund er noget så usædvanligt som et firestjernet designhotel, hvor børnene også er meget velkomne. Overalt er der kælet for detaljerne – på de unikt designede værelser, i den hyggelige lounge og i restauranten ”No8”. Alle gæster skal have en oplevelse så tæt på det sublime som muligt.

  Læs mere : Hotel Svanen Billund
 • Refborg Hotel Billund

  33,38 km

  Refborg Hotel Billund byder velkommen til LEGOLAND®-gæster og alle andre, som vil drage fordel af den fine beliggenhed i forhold til attraktioner og aktiviteter. Der er både underholdning for børn og voksne i området, så spørgsmålet er bare, hvad dit ophold skal bruges til.

  Læs mere : Refborg Hotel Billund
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  33,57 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Gram Slotskro

  34,84 km

  I smukke og naturskønne omgivelser ligger Gram Slotskro. Her kan du rigtig mærke historiens vingesus. Den fantastiske placering ved Gram Sø og Gram Slot, er de perfekte rammer for et afslappet ophold med god mad baseret på årstidens friske råvarer. I dag er det 4. generation af familien Schrøder, som driver kroen.

  Læs mere : Gram Slotskro
 • Hotel Hovborg Kro

  34,99 km

  Hotel Hovborg Kro er kendt for sine lavloftede krostuer og sin prægtige jyske mad. Der har været kro her i mindst 250 år, og det stråtækte stuehus, der blev opført i 1790, er pietetsfuldt bevaret. Uden at ødelægge atmosfæren er det lykkedes at ”indbygge” de moderne faciliteter, som nutidens gæster sætter pris på.

  Læs mere : Hotel Hovborg Kro