Kirkeibyen, Apostolsk Kirke i Kolding

Gå i historiens spor

Kirkeibyen, Apostolsk Kirke i Kolding er en del af det apostolske netværk (www.apostolskkirke.dk), der består af ca. 35 lokale menigheder spredt ud over Danmark. Undersøgelser viser, at hver 4. gudstjenestegænger i Danmark er i en frikirke om søndagen. I Kolding samles vi 250-300 voksne plus mange børn i alle aldre til gudstjeneste. Kirken er en kirke for generationerne. Gudstjenesten forsøger at danne ramme for et fællesskab på kryds og tværs af alder.
Vi er mennesker med forskellige baggrunde, og mangfoldigheden er stor. Man kan næsten sige, at det der binder os sammen er vores forskellighed. Enhed i mangfoldighed, om man vil. Vi vægtlægger i vores gudstjeneste børnene ved at tilbyde en spændende børnekirke.
Vi giver stor plads til sang og musik. Vores lovsang og tilbedelse udtrykkes også med stor variation. Du vil finde mange mennesker på scenen; mange sangere og mange musikere. Stilen er frisk og samtidsrelevant.

Forkyndelsen har stor betydning for os. Vi tror på at Bibelen er Guds inspirerende ord til os danskere – også i dag! Bibelen er vores udgangspunkt for at være kirke og kristne mennesker. I forkyndelsen og undervisningen tilstræber vi, at den er livsanvendelig og brugbar – omsættelig i forhold til hverdagssituationer.

Fællesskab er meget centralt for os. En del af vores gudstjeneste er således også i et Cafemiljø – hvor vi drikker kaffe, te og hygger os med hinanden. Det er også muligt at købe frokost efter gudstjenesten og nyde den i kirkens cafemiljø.

Vi har gudstjeneste hver søndag kl. 10.00-11.30 med efterfølgende samvær i kirkens Cafe. Apostolsk Kirke i Danmark holder sommerstævne (www.staevne.dk) i Kolding, (fra anden lørdag i juli og en uge frem – oftest uge 28) ved Kolding Internationale Højskole.  
Mere information på kirkens hjemmeside: www.kirkeibyen.dk 
Velkommen i kirkeibyen

Opdateret af:
Destination Trekantområdet info@tdto.dk
Destination Trekantområdet